BIOME-CALITATEA

Calitate biome

OFERIM SOLUȚII DE CALITATE, REALIZATE FĂRĂ COMPROMIS.

Biome stabilește cele mai înalte standarde în industria suplimentelor nutritive, prin produse inovative, naturale și accesibile!

Investim în cercetare și testare, aprovizionare cu ingrediente pure de înaltă calitate și crearea unui proces de producție curat pentru a oferi soluții optime pentru sănătatea ta. Credem că formula câștigătoare în ceea ce privește sporirea bunăstării și a sănătății constă în sinergia dintre știință și natură, îmbinate cu cele mai bune practici de producție și livrare a soluțiilor noastre.

1. Fabricarea în mod corect

Un angajament față de tine privind calitatea biome pe parcursul întregului proces de producție.

Folosim echipamente avansate, în timp ce testăm în mod metodic ingredientele brute, iar apoi echipa de producție fabrică cu atenție fiecare produs, de la combinarea materiilor prime până la ambalarea și îmbutelierea produsului finit. întrucât fabricăm majoritatea produselor într-o singură facilitate, avem autoritate totală asupra a ceea ce se introduce în produse. Folosirea ingredientelor de umplutură, necorespunzătoare sau chiar dăunătoare contravine convingerii noastre de a proiecta și de a oferi soluții eficiente și naturale. Pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate, ne asigurăm că unitatea noastră și produsele noastre sunt certificate și verificate de laboratoare terțe, independente.

cGMP

Avem reguli stricte, în conformitate cu precizările stabilite de Ministerul Sănătății și de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor privind depozitarea, bunele practici și expedierea produselor.

Autorizații de punere pe piață

Toate produsele noastre sunt în conformitate cu normele Europene și dețin Autorizații de punere pe piață din partea Ministerului Sănătății, Institutului Național de Sănătate Publică și a Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Bioresurse București.

2. Aprovizionarea cu ingrediente excepționale

Ridicăm standardele pentru ingrediente de calitate superioară.

Avem parteneriate cu furnizori de încredere care împărtășesc valorile noastre, a calității și responsabilității. Ne concentrăm pe calitatea ingredientelor, deoarece credem că, cu ingrediente mai bune, putem formula produse concepute pentru o potență, absorbție și digestibilitate superioară.

Ingrediente

Ingredientele primite sunt izolate până când sunt testate și verificate.

Testăm temeinic pentru a verifica identitatea, potența și puritatea fiecărui ingredient listat pe etichetele produselor noastre.
Proiectarea următoarei generații de soluții de sănătate începe totul de la sursă. Și luăm aprovizionarea în serios. Echipa noastră de cercetare și dezvoltare caută pe tot globul ingrediente de calitate pe care să le folosească în soluțiile noastre pentru sănătate.

Folosim ingrediente pure, potente și din surse naturale. Testăm temeinic pentru a verifica identitatea, calitatea și puritatea fiecărui ingredient listat pe etichetele produselor noastre.


Proiectarea următoarei generații de soluții de sănătate începe de la sursă, iar noi luăm aprovizionarea în serios. Toate produsele noastre sunt rezultatele unor studii și cercetări extensive, cu ingrediente pure și doze optime. Ne luăm angajamentul că produsele noastre sunt curate si de cea mai bună calitate. Curat înseamnă un supliment care NU conține ingrediente dăunătoare, neesențiale sau GMO. Lista noastră ne ghidează zilnic în alegerea ingredientelor și cum formulăm produse noi, pentru ca tu să ai încredere în ceea ce îi dai corpului tău.

3. Multiple testări

Testăm produsele atât în laboratoarele interne, cât și în laboratoare terțe independente (3rd party tested) pentru a ne asigura că produsul finit este de o calitate superioară. Produsele noastre trec prin 5 runde de testare, pentru aproximativ 1000 de contaminanți, iar in felul acesta ne asigurăm că oferim de fiecare dată un produs eficient pentru sănătatea ta sau a familiei tale.

Prin cercetare nutrițională extinsă, echipa noastră științifică își propune să îmbunătățească permanent produsele, oferind în același timp cele mai bune soluții de pe piață.

4. Sustenabilitate

Etica noastră se extinde la responsabilitatea ecologică și culturală. Credem că mediul nu ar trebui să fie niciodată compromis de dragul profitului.

Tehnologii

Pentru a avea un impact decisiv asupra reducerii amprentei noastre de carbon, am investit în cercetare și dezvoltare. Suntem la curent cu toate noutățile din industrie și aplicăm cele mai noi tehnologii și practici.

Ingrediente

Toate ingredientele sunt procurate direct de către producător, au origine cunoscută și impact pozitiv asupra comunităților din care provin. Protejăm mediul înconjurător prin aprovizionarea responsabilă cu ingrediente din UE. Dacă un ingredient natural sau provenit din surse botanice este introdus pe o listă de specii pe cale de dispariție, atunci vom întrerupe utilizarea ingredientului în linia noastră de produse și vom recomanda un alt ingredient natural cu un mecanism de acțiune similar.

Transport

Pe măsură ce foaia noastră de parcurs a sustenabilității evoluează, lucrăm la soluții pe termen lung pentru a elimina deșeurile inutile de plastic. De la cutiile noastre de transport, pernele de umplere cu aer și pachetele căptușite din interiorul lor, aproape toate consumabilele noastre de transport sunt fabricate din materiale reciclate.

SANATATEA TA CA UN ECOSISTEM