Cine suntem?

SUNTEM MAI MULT DECÂT O COMPANIE DE SUPLIMENTE NUTRIȚIONALE

Suntem experți in domeniul sănătății

Biome stabilește cele mai înalte standarde în industria suplimentelor nutritive. Produsele biome combină atât elemente din natura cât și din domeniul științific, având la bază ingrediente pure de cea mai înaltă calitate. Prin parteneriate cu experți, laboratoare interne, dar și externe, scopul nostru este să contribuim la rezolvarea celor mai mari provocări din domeniul sănătății, să descoperim oportunități noi și să dovedim siguranța, calitatea și eficiența produselor noastre.

Viziunea biome a fost creată din dorința de a livra produse inovative, naturale și cu formule optimizate prin sisteme științifice moderne de eficientizare. Împreună cu echipa noastră de producție formată din oameni de știință , tehnologi și ingineri, dorim îmbunătățirea sănătății, longevității și a performanței clienților noștri.

Formulele Biome încearcă să ridice standardele pieței locale folosind ingrediente potente pentru rezultate optime. Fiecare produs biome este realizat prin respectarea strictă a celor mai bune practici de fabricație internaționale.

Suplimentele noastre sunt sigure, puternice și eficiente, cu rezultatele pozitive ce se vor observa în stilul dumneavoastră de viață, dinamic și modern. Încrederea noastră că fiecare produse pe care îl concepem și fabricăm funcționează optim, vine de pe urma cercetărilor clinice și din literatura medicală de specialitate, care subliniază și explică prezența fiecărui ingredient din formulele noastre, precum și sinergia dintre acestea.

Testăm produsele atât în laboratoarele interne, cât și în laboratoare terțe independente (3rd party tested) pentru a ne asigura că produsul finit este de o calitate superioară. Produsele noastre trec prin 5 runde de testare, pentru aproximativ 1000 de contaminanți, iar in felul acesta ne asigurăm că oferim de fiecare dată un produs optim pentru sănătatea ta sau a familiei tale.

Prioritățile noastre sunt nevoile și sănătatea consumatorului biome. De aceea oferim un catalog de soluții și produse complet, resurse educaționale și un sistem de sprijin construit în jurul acestei filozofii. Suntem una dintre mărcile preferate în domeniul suplimentelor nutritive, având la bază eficiența și accesibilitatea produselor, contribuind totodată la bună starea românilor.

În centrul său biochimic, viața este un dans între consumul și utilizarea energiei. Ceea ce introducem astăzi în corpul nostru, devine temelia a ceea ce suntem mâine. Haideți să redefinim nutriția modernă împreună!

Ne luăm angajamentul că produsele noastre sunt 100% curate și pure. Curat înseamnă un supliment care NU conține ingrediente dăunătoare sau neesențiale sau GMO. Lista noastră ne ghidează zilnic în alegerea ingredientelor și cum formulăm produse noi, pentru ca tu să ai încredere în ceea ce îi dai corpului tău.

Lista cu ingrediente pe care nu le vom folosi niciodată

BIOME

Misiunea noastră

Plecând de la dorința noastră sinceră de a face bine, misiunea biome este de contribui la sănătatea și bună starea oamenilor prin produse și servicii de cea mai înaltă calitate, inovatoare și accesibile!

Dorim să fim alături de tine pas cu pas, în orice stadiu al vieții tale, sa îți susținem nevoile organismului tău, acoperind prin gama noastră de produse toate vârstele. Produsele biome sunt special concepute in laboratoarele noastre pentru fiecare stadiu al vieții tale, le-am personalizat astfel încât corpul tău să nu aibă carențe nutriționale.

Filozofia noastră

Ingrediente pure. Susținute de știință. Pentru tine.

Ingredientele contează! Produsele noastre sunt create de experți, produse in UE cu formule inovatoare, biovalabile, care determină o absorbție maximă. Toate produsele noastre sunt rezultatele unor studii și cercetări extensive, cu ingrediente pure și doze optime.

Promisiunea noastră este aceea de a oferi suplimente naturale de calitate, pentru ca tot mai mulți oameni să aibă acces la suportul lor nutrițional și la suplimentele personalizate de care au nevoie pentru a trăi o viață sănătoasă și fericită.

Prin cercetare nutrițională extinsă, echipa noastră științifică își propune să îmbunătățească permanent produsele, oferind în același timp cele mai bune soluții de pe piață.

Prin parteneriate cu experți, laboratoare interne, dar și externe, scopul nostru este să contribuim la rezolvarea celor mai mari provocări din domeniul sănătății, să descoperim oportunități noi și să dovedim siguranța, calitatea și eficiența produselor noastre.

BIOME

Ambiția noastră

Este de a le permite oamenilor să trăiască o viață longevivă, mai sănătoasă și cu o stare de bine sporită, prin teste și soluții științifice individualizate.

Suntem vehement împotriva ideii că suplimentele ar trebui să includă componente străine și, credem că știința modernă, senzorii calitativi de biomarkeri, abordarea personalizată și o mentalitate de inginerie a sistemelor, ne permit să ne opunem și să inversăm tendințele nutriționale necorespunzătoare și să devenim lideri de piață.

Biome

Promisiunea noastră

Vă aducem sănătatea la noi culmi.

FAQ

Conteaza ce este inauntru. Produsele noastre sunt create de experti, produse in EU cu cele mai potente formule biovalabile, cu o absorbie ridicata. Toate produsele noastre sunt rezultatele unor studii si cercetari extensive cu ingrediente sincere si dozare optima.
Credem ca stiinta suplimentelor alimentare are nevoie de un nou standard. Daca produsele nu sunt sustinute de stiinta sau studii de cercetare, noi nu le vom vinde vreodata.

Ceea ce este pe etichetă este și în produs. Veți observa această diferență de fiecare data când veți consuma produsele noastre, mereu peste așteptări, în mod natural!
Împărtășim preocuparea oamenilor cu privire la calitatea ingredientelor aflate în produsele noastre sau conținutul acestora de alergeni. Vă asigurăm că puteți folosi suplimentele noastre cu cea mai mare încredere, sunt sigure 100%.

Pentru ca un produs sa se ridice la standardele noastre, materia prima trebuie sa fie cea mai calitativa, din surse sustenabile si eco-prietenoase, dar asta nu este nu este suficient, totul trebuie sa fie de ultima ora, de la aprovizionare, la depozitare, la echipa de productie cu o experiente profunda in domeniu. In timpul productiei biome, sunt cel putin 3 audituri calitative si de puritate.

Iubim intrebarile! Asteptam intrebare ta pe intrebari@biome.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Contact

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.