Recenzii

Recomandat de

★★★★★

De la descrierile produselor, la articolele informative, totul despre acest site m-a ajutat să învăț ceva nou. Cea mai interesantă mi s-a părut lista de ingrediente pe care cei de la biome nu o folosesc, spre deosebire de alte branduri. Mereu o să susțin un brand românesc serios și tânăr.

L. Ana

Iaşi

★★★★★

Pot să zic sincer că am fost surprins de calitatea produselor, la scurt timp după ce am început administrarea produselor, la recomandarea unui doctor, am început să mă simt mult mai bine.

V. Mihai

Bucureşti

★★★★★

Iau Energie + aproape în fiecare dimineață și pot simți diferența când nu iau o tabletă. Eficiența la job si în antrenamente a crescut eficient.

M. Nicolae

Calaraşi

★★★★★

Aceste produse au făcut o diferență mare în viața mea și a soțului meu, raport preț-calitate excelent, produse extrem de eficiente și formule moderne.

C. Monica

Bucureşti

★★★★★

Iau suplimente de ani de zile, atât pentru a combate depresia, dar și pentru a avea un stil de viață sănătos. În urma analizelor, doctorul mi-a recomandat să iau Vitamina A, D3 și Seleniu. Pot spune că acum mă simt mult mai bine, iar analizele au ieșit perfect.

R. Luminița

Cluj